sliderfoto

VDBogaert


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0611334500
Adres:
Lavendelweg 10
Postcode:
5251 WT
Plaats:
Vlijmen


Contactpersoon

Naam:
Rosanita van den Bogaert
Emailadres:
vdbogaert@ziggo.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Onder de vlag van VDBogaert adviseer ik organisaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid en medewerkerstevredenheid. Daarbij richt ik me op de pijlers betrokkenheid, autonomie, herstel en gezondheid. Veelal betreft dit individuele trajecten maar soms is er ook sprake van groepstrajecten die hieruit voortvloeien.

De expertise waarop ik bouw is afkomstig uit circa 15 jaar advisering en projectmanagement in combinatie met een basis in Chinese en westerse geneeskunde, voetreflexzonetherapie, voedingsconsultaties en nog een aantal aanvullende specialisaties binnen de Chinese geneeswijzen om snel op klachten te kunnen inspelen.

Deze specialistische expertise, in een wellicht wat minder gebruikelijk combinatie, maakt het echter  mogelijk om op alle vier de pijlers krachtige advisering op maat te bieden.

Daarnaast heb ik twee specifieke programma's ontwikkeld. Het ene programma is een workshop gericht op mensen in zware beroepen. Daarbij kun je denken aan mensen in de bouw, mensen in de infratechniek, mensen in de zorg, etc. Het andere programma betreft een online onderzoek gecombineerd met een ebook waarmee je kunt bepalen op welke wijze jouw lichaam met voeding omgaat. Dit is de basis voor het personaliseren van je voedingspatroon en leidt wellicht tot een aha-moment als je er achter komt waarom alle aanpassingen die je tot op heden hebt gedaan niet of minder goed werken dan je had gedacht.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen