sliderfoto

Hans van der Linden Schrijft


Bedrijfsgegevens

Website:
Telefoonnummer:
0622456704
Adres:
Brabanthoeven 62
Postcode:
5244 HH
Plaats:
Rosmalen


Contactpersoon

Naam:
Hans van der linden
Emailadres:
info@hansvanderlinden.eu
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Hans van der Linden Schrijft

Eenvoud en duidelijkheid, daar houd ik van. Als het helder, bondig en boeiend verteld kan worden is het effect van de boodschap groter dan wanneer we ons verliezen in een brij aan woorden. Ik houd ook van kleur. Taal is voor mij als wat het palet is voor de schilder. Met woorden ‘schilder ik de compositie' waarin de boodschap die mijn opdrachtgever in gedachten heeft tot zijn recht komt. Mooi, verrassend en effectief.

Op de middelbare school schreef ik voor het schoolcabaret. De pen, en later het toetsenbord, zijn daarna altijd dicht bij mij gebleven. Via via kwam ik begin jaren ’90 in de wonderlijke wereld van communicatie terecht, waar communicatie vaak ‘krommunikatie’ bleek te zijn. Tot 2010 -en soms nog steeds- mocht ik bijdragen aan een betere relatie tussen collega’s onderling en tussen opdrachtnemers enerzijds en opdrachtgevers anderzijds. Ook daarbij bleek vaak eenvoud en duidelijkheid de kern te zijn.

In 2010 volgde ik mijn hart en richt mij sindsdien volledig op het schrijven. Wat een geweldige keuze en wat een avontuur! Ik mag schrijven. Ik blijf schrijven. En via mijn schrijfworkshops blijf ik trainen en inspireer ik anderen.

Wandel verder door deze website en informeer u over wat ik voor u kan betekenen.

Een vriendelijke groet van,

 

Hans van der Linden

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding