sliderfoto

Indruk met LeF


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0630923943
Adres:
Duinbergenstraat 15
Postcode:
5392 CT
Plaats:
Nuland


Contactpersoon

Naam:
R.J.M. Frencken-de Rooij
Emailadres:
lieke@indrukmetlef.com
Telefoonnummer:
0630923943

Bedrijfsactiviteiten

 

persoonlijk stijladvies – persoonlijke kleuranalyse – (imago)coaching

 

 

Wil jij ook op een positieve manier opvallen?

Zakelijk en privé maak je dagelijks, elke keer weer, een eerste indruk. Als je de deur uitstapt, op de fiets zit, met de trein reist, gaat solliciteren of gewoon tijdens een ontmoeting met bekenden.

Ervaar hoe het is om met de juiste kleding en in de juiste kleuren jezelf te laten zien. Na een zeer persoonlijke kleurenanalyse weet je precies wat de mooiste kleuren zijn bij jouw haar, huid en ogen. Na een persoonlijk stijladvies weet je wat jou mooi staat. Je leert met kledingtrucjes hoe jij het best tot je recht komt. Welke kledingstukken geschikt zijn voor jou.

Hoe zou het zijn als je bij je sollicitatie, of ieder ander gesprek, ze zich jou herinneren omdat je een positieve indruk achtergelaten hebt! Feit is nu eenmaal dat je succesvoller en dus ook serieuzer genomen wordt als je meer aandacht besteedt aan je houding en uiterlijke verzorging. Daarbij dien je ook in balans te zijn. Dan voel je krachtig en kom je authentiek over.

 

Jouw medewerkers en onderneming zijn gebaat bij een juiste uitstraling. Medewerkers laten zich zien op een gepaste wijze die aansluit bij waar jouw bedrijf voor staat. Zij laten een goede indruk achter en zijn zo een goede ambassadeur voor uw bedrijf. Hoe een klant of concurrent jouw onderneming ervaart, is bepalend voor het imago van jouw business en dus ook voor jouw zakelijk succes.

Werken aan je uitstraling?

‘Indruk met LeF’ helpt je op weg.

www.indrukmetlef.com   lieke@indrukmetlef.com    

 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • 15% korting op persoonlijk stijladvies of kleurenanalyse

    lees meer