sliderfoto

Anders dan anders massage


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0648471437
Adres:
Potgieterstraat 16
Postcode:
5251 NC
Plaats:
Vlijmen


Contactpersoon

Naam:
Léon van Rijswijk
Emailadres:
leon@leonvanrijswijk.nl
Telefoonnummer:
06-48471437

Bedrijfsactiviteiten


ANDERS DAN ANDERS MASSAGE


met aandacht aan heel je lichaam - het enige wat jij hoeft te doen is ontvangen


De massages die ik aanbied zijn in alle opzichten anders dan anders. Leidraad in mijn massages is mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan in het Oosten. Daar heeft men in de loop van meer dan 3000 jaar diepgaande en gedetailleerde kennis opgebouwd van het uitgebreide stelsel van meridianen (energiebanen) en acu en marma punten. Ik weet dat wanneer jouw energie vrij door je lichaam kan stromen, jij in balans kan zijn en je als mens gezond en vitaal voelt.Mijn massages zijn gericht op het stimuleren, verbeteren en het in balans brengen van je innerlijke energieën, het eventueel opheffen van blokkades, maar ook op jouw innerlijke schoonheid.De massages werken in op lichaam én geest, zodat je na afloop een diepe ontspanning, geestelijke rust en verbondenheid met je lichaam ervaart.


De eerste keer


Kom je voor het eerst, dan ontvang ik je met een heerlijke verse kruidenthee. Ik leg eerst mijn werkwijze en eventuele opties over de massages uit. Ik stel je vragen over jouw persoonlijke gezondheid en jij mag aangeven met welke intentie je de massage wilt ingaan. Wat zijn jouw persoonlijke wensen en verwachtingen en ook essentieel wat zijn jouw grenzen ten aanzien van de gebieden die in de massage (kunnen) worden aangeraakt. Deze tijd (ca. 15-30 minuten) gaat niet ten koste van je massage!Na het gesprek volgt de massage. Na afloop van de massage is er voldoende gelegenheid om kort na te rusten, er staat voldoende water voor je klaar en als je behoefte daar aan hebt mag je je ervaringen delen.


Een ontdekkingsreis naar jezelf


Ben je wel eens gemasseerd, dan weet je hoe heerlijk een aanraking kan zijn. Je lichaam voelen is enorm belangrijk! Een anders dan anders massage is een manier om lichamelijk en geestelijk lekker te ontspannen. De uitvoering is met liefdevolle warmte en respect voor je lichaam.


De kunst van het zachte aanraken


Ik nodig je uit om binnen de door jou gekozen massage jezelf in liefde te openen, in overgave. Je hoeft niets te doen, alleen maar te ontvangen. In het liefdevol openen en ontvangen van jezelf, ervaar je de verdiepende beleving van de helende kracht van de zachte aanraking. Je mag simpelweg genieten, maar er is ook ruimte voor het loskomen van emoties. Emoties die ergens in je lichaam zijn opgeslagen en in de massage letterlijk worden geraakt.Emoties van verdriet, pijn, woede, schaamte zijn net zo welkom als die van genot, opwinding en blijdschap


Ik geef je hele lichaam aandacht


De wijze waarop ik massages aanbied is voor veel mensen anders dan anders, anders dan bijvoorbeeld een massage in een saunabedrijf of wellness salon. Zo geef ik tijdens de massage aandacht aan je hele lichaam. Daarbij horen ook de buik, borstgebied, en het gebied rondom het bekken. Zijn er bepaalde gebieden waar je niet aangeraakt wil worden, dan kun je dat in het gesprek voorafgaande aan de massage gewoon aangeven. En mocht tijdens de massage een bepaalde aanraking toch ongemakkelijk aanvoelen, dan kan je dat met een simpel woord of gebaar kenbaar maken. Ik houd rekening met jouw grenzen, immers het is en gaat om jouw lichaam! Ik begrijp dat een massage van het hele lichaam gevoelig en spannend is. Daarom ga ik in alle discretie zorgvuldig om met jouw vertrouwen en veiligheid.


Massage aan huis


Is het voor jou, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk om naar de praktijk te komen dan kan een massage bij je thuis een uitkomst zijn. Binnen een straal van 25 kilometer vanaf Vlijmen worden GEEN reiskosten berekend.


Als ik bij je thuis kom masseren zorg dan voor een ruimte (ca. 3 x3 meter) waar je niet gestoord wordt door huisdieren, kinderen, partner, telefoon etc. Jij kan jouw favoriete rustgevende muziek opzetten en ik zorg voor een verwarmde massagetafel, warme olie en schone handdoeken.


reactie van een klant:


" Wat voelde ik mij vandaag verwend. Ik stond op , zette thee en ded de deur open voor Leon en zijn massagetafel. Zoals ik gewend ben van Leon was de massage een combinatie van ontspanning, humor, en hier en daar een spierknoop losmaken. Leon weet wat ik nodig heb zonder dat ik hem dit hoef te vertellen. En met de geluiden van mijn eigen huis om mij heen kon ik heerlijk ontspannen op de tafel. Volledig ontspannen en in balans gleed ik van de tafel. Het mooiste was ik was al thuis. Leon pakte zijn tafel in, ik gaf hem een knuffel en hij stapte in de auto. Het gevoel is moeilijk met woorden te beschrijven, woorden dekken niet de lading van wat Leon heeft gebracht in mijn leven. Stabiliteit, ontspanning en rust in een tijd dat ik het gevoel had geen basis te hebben. De rest van de dag heb ik heerlijk nagenoten van zachte aanrakingen van Leon.Ik ben dankbaar voor onze ontmoetingen. De massages van Leon zijn naast een eerste levensbehoefte ook een soort APK voor lichaam en geest. "


 


Léon van Rijswijk


anders dan anders massage | Potgieterstraat 16, 5251 NC VLIJMEN | T: 06-48471437 | M: afspraak@andersdanandersmassage.nl | W: https://leonvanrijswijk.nl/anders-dan-anders-massage/


Bezoek praktijk alleen op afspraak.


 


  


 


 XXXXX

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen