sliderfoto

Van Bokhoven Security & Service


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0651651503
Adres:
Wilgenstraat 15
Postcode:
5151 ZH
Plaats:
Drunen


Contactpersoon

Naam:
Jurgen van Bokhoven
Emailadres:
jurgen@vanbokhovensecurity.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Beveiliging

Wie zijn wij?

Van Bokhoven security is een beveiligingsbedrijf dat is opgericht op 02-05-2016. Wij willen vooral een bedrijf zijn, waar de klant centraal staat. Wij bieden voor elk beveiligingsvraagstuk een oplossing. Denk hier onder andere aan:

  • Zorg
  • Mobiele surveillance
  • evenementen
  • objecten
  • Ad Hoc

 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in Zorgbeveiliging en weet voor elke zorgvraag een passende oplossing. Voor meer informatie neemt u gerust contact op.

 

Medewerkers

Van Bokhoven security & service is een eenmanszaak die wordt geleid door Jurgen van Bokhoven. Onze directeur is sinds 2001 actief in de beveiliging en heeft ervaring in alle aspecten. De laatste 8 jaar is hij vooral werkzaam geweest in de zorg, waarbij hij als nachtwacht de rust en veiligheid in een daklozen opvang heeft verzorgd.

 

 Waarom van bokhoven security

Waarom zou u juist voor ons kiezen als partner. Door onze visie die vooral bestaat uit het oplossen van beveiligingsvraagstukken, willen wij daarnaast nog wat extra bieden. Door open en transparant te zijn, zult u nooit voor verassingen komen te staan. Wij bieden daarom ook arrangementen aan in beveiliging, waardoor u vooraf weet wat u aan beveiliging kwijt bent. 

 

 

Service

Waarom? 

Onze service medewerkers, zijn vooral gastheren / dames. Onze service medewerkers zijn vooral geschikt voor receptie werkzaamheden, gastheer/ vrouw of gewoon als gezicht voor uw bedrijf. Onze service medewerkers hebben geen diploma voor beveiliging, maar krijgen een cursus van 1 dag speciaal gericht op uw bedrijf. De kosten van deze cursus zal van Bokhoven security voor zijn rekening nemen. Voor meer informatie over onze service medewerkers, kunt u hier uw vraag stellen via ons contactformulier.

 

Gastheerschap 

Van bokhoven security & service stelt gastheerschap hoog in het vaandel en zal daarom ook alleen medewerkers sturen die passen bij het bedrijfsprofiel van de klant.

 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding