sliderfoto

Oprechte Zaken


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0651998781
Adres:
Rijzertlaan 380
Postcode:
5223 JV
Plaats:
Den Bosch


Contactpersoon

Naam:
Roland van Boxmeer
Emailadres:
info@oprechtezaken.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Waar passeerde jij de afgelopen tijd en had je een WOW-gevoel bij het zien van het bedrijfspand en de tuin?


Zou jij als ondernemer wel meer rendement en winst willen maken?


Hoe bewust raak je de zintuigen van de ontvanger nu?


 


Hoe onweerstaanbaar onderneem jij?


Je krijgt maar een keer een eerste kans voor het maken van een eerste indruk met je bedrijf in alle opzichten, doe het daarom goed. Bewuster ondernemen om het onbewuste "de zintuigen" van de ontvanger positief te raken. Als creative business inspirator & motivator help ik jou als ondernemer op weg naar een onweerstaanbare onderneming.


 


Wat doe ik?


Ik inspireer en begeleid MKB ondernemers hoe ze door bewuster ondernemen meer gaan verdienen. We gaan samen intenstief aan de slag voor het maken van het echte verschil. Tevens breng ik je blinde vlekken in kaart, die zijn bijzonder kansrijk.


 


Wat levert het op?


Het levert bewustwording op om verder te groeien naar een succesvolle toekomst. 


Met minder input meer verdienen.


Het levert 100% rendement op waardoor de omzet en de winste automatisch vergroot worden.


 


Dit ben ik:


Mijn naam is Roland van Boxmeer, aangenaam. Om je een gevoel te geven over mijn persoon wil ik je wat meer vertellen over mijzelf en de manier waarop ik in het leven sta. Daarin ligt tevens het onstaan van Oprechte Zaken gebaseerd op belangrijke drijfveren en overtuigingen.


Mijn levenservaringen, misstappen en successen hebben me gevormd tot wie ik nu ben en daar ben ik trots op. Ik ben oprecht, creatief, eerlijk, authentiek, goedlachs en sportief en bovenal ondernemer. Een krachtige commerciële man die zaken durf te benoemen. Wat doen zachte heelmeesters? Precies daar ben ik zeker niet van.


 


Interessante weetjes:


Gemiddeld genomen nemen mensen slechts voor 20% beslissingen met hun verstand, het overige deel met hun gevoel. Hoe speel je in op het gevoel? De non-verbale wereld zit vol kansen. Hoe zorg je ervoor dat 93% van de totale communicatie die non-verbaal is als positief ervaren wordt?


 


Maak je bedrijf onweerstaanbaar!


In de praktijk zie ik dat ondernemers en bedrijven kansen laten liggen, omdat ze onvoldoende zorgen voor een prettige beleving en voor het raken van zintuigen, in alle opzichten. Ik ben ervan overtuigd dat door het anders te doen er meer verdiend wordt. Door oprechte verbinding te maken maak je je bedrijf onweerstaanbaar. Hoe je dat doet? Daar help ik je graag bij: met een maatwerk traject met gegarandeerd positief resultaat en impact.


 


Referenties:


Inmiddels heb ik een aantal mooie MKB bedrijven begeleid. Zij zijn allen na een intensieve samenwerking bewuster gaan ondernemen en raken de ontvanger in de meest brede zin met meer impact dan daarvoor. Het rendement en de winst wordt gegarandeerd vergroot. Voor namen kun je contact met mij opnemen. Ik ga discreet met mijn relaties om. Een aantal staat open voor vragen vanuit prospects.


 


Heb je vragen of wil je een vrijblijvende afspraak maken, bel of mail mij. 


Ik wens je voor nu succesvolle en bovenal plezierige zaken.


Met inspirerende groet,


 


Roland van Boxmeer


Oprechte Zaken.


 


www.oprechtezaken.nl


 


 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Boek vandaag nog de 3V-SCAN met één gratis tip!

    lees meer