sliderfoto

Jheronimus Accountantskantoor


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0653960746
Adres:
Postbus 81
Postcode:
5275ZH
Plaats:
Den Dungen


Contactpersoon

Naam:
Nico Prevoo
Emailadres:
nico@jheronimusacc.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Jheronimus Accountantskantoor

Jheronimus Accountantskantoor is geen standaard accountantskantoor. We richten ons op de MKB’er die sturing wil geven aan zijn of haar onderneming. Deze sturing ondersteunen wij met actuele en toekomstgerichte informatie. Gedurende het jaar houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen binnen uw onderneming op financieel gebied. Maar, niet alleen in de achteruitkijkspiegel kijken is van belang. Door de voorruit kijken is nog zoveel belangrijker. Daarom staat de jaarrekening bij ons niet centraal, maar tussentijdse informatie. Hierbij hoort natuurlijk ook de fiscaliteit, zoals de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting.

De dienstverlening van Jheronimus Accountantskantoor nemen we serieus. U, als ondernemer, staat centraal. Hierbij vinden wij de volgende punten belangrijk en kenmerkend voor Jheronimus Accountantskantoor:
  1. Persoonlijk: de koffie staat altijd klaar en u bent altijd welkom voor een gesprek. Een e-mail sturen of een bericht via Whatsapp is natuurlijk ook geen enkel probleem.
  2. Duidelijkheid: er wordt helder uitleg gegeven over uw situatie, tegen een transparant tarief.
  3. Afspraak is afspraak.

 

Jheronimus Accountantskantoor is in oktober 2015 opgericht door Nico Prevoo, waarbij vervolgens een samenwerking is ontstaan met Accountantskantoor Van Uden (Jack van Uden). De naam is geïnspireerd op Jheronimus Bosch en is gekozen omdat deze schilder zijn publiek weet te boeien met de doordachte manier waarop hij zijn verhalen verbeeldt. Dit is ook het doel van Jheronimus Accountantskantoor. We maken het verhaal niet mooier dan dat het is en willen u de spiegel voorhouden, maar ook naar de toekomst kijken.

Nico Prevoo

Mijn naam is Nico Prevoo, registeraccountant in 's-Hertogenbosch en eigenaar van Jheronimus Accountants. Ik ben geboren en getogen in 's-Hertogenbosch en hierdoor ook zeer bekend met de stad/gemeente.

Sinds 2014 ben ik ingeschreven in het Register van de NBA als Registeraccountant (lidnummer: 20903). Van jongs af aan heb ik de droom om een eigen accountantskantoor te beginnen. In 2015 heb ik de kans gekregen (en gepakt) om deze droom waar te maken.

Mijn carriere in de accountancy ben ik begonnen bij Joanknecht & Van Zelst Accountants te Eindhoven. Hier ben ik werkzaam geweest voor kleine MKB’ers (1 tot 5 medewerkers) tot grote MKB’ers (300+ medewerkers) in de samenstel- en controlepraktijk. Daarnaast ben ik één jaar werkzaam geweest voor een chipmachinefabrikant, waarbij ik in het buitenland heb mogen werken voor Internal Audit. Bij Joanknecht is mijn liefde voor het werken voor en met ondernemers gegroeid. Op het laatst heb ik mij met name bezig gehouden met tussentijds rapporteren bij klanten en hierover ook tussentijds discussiëren.

In 2012 heb ik de overstap gemaakt naar Baker Tilly Berk te ’s-Hertogenbosch. Hier ben ik twee jaar werkzaam geweest in de samenstel- en controlepraktijk. In 2014 heb ik de keuze gemaakt om mij specifiek te gaan richten op kleine ondernemingen (balanstotaal < € 4,4M en omzet < € 8,8M). Hierbij heb ik vorm gegeven aan 'Accountant 2.0'. Hierbij heb ik voor elkaar gekregen om op korte termijn de mogelijkheid te ontwikkelen om tussentijds en actueel te rapporteren aan klanten.

Naast mijn werk als accountant ben ik ook zeer actief in 's-Hertogenbosch:

 

De financiële administratie is de spil van uw bedrijf. Om betrouwbare (management-) informatie te generen is het belangrijk dat alle gegevens zorgvuldig en correct ingevoerd worden. We helpen u daarom graag bij het voeren van een gedegen administratie, het opstellen van tussentijdse rapportages en uiteraard de jaarrekening. Gedurende het jaar houden we op de hoogte van uw financiële situatie. Daarnaast blijft u via ons up to date op financieel en fiscaal gebied.

We voeren voor kleine vennootschappen en non-profit organisaties vrijwillige controles uit op de jaarrekening en eventuele andere verantwoordingsdocumenten. Komt uw organisatie hiervoor in aanmerking? Neem dan snel contact met ons op.

 

Of u als ondernemer net bent begonnen, wat langer bezig bent, of al denkt aan bedrijfsoverdracht, uw fiscale en juridische zaken moeten altijd goed geregeld zijn. De keuze voor de rechtsvorm van uw onderneming, fiscaal vriendelijk belonen de DGA en uw pensioen zijn slechts enkele van de onderwerpen waarover wij u kunnen adviseren. Het maakt hierbij niet uit of u ZZP’er, eenmansondernemer of directeur-grootaandeelhouder bent. Vanzelfsprekend verzorgen we ook uw belastingaangiften.

Als generalisten kunnen we uw vragen op fiscaal en juridisch gebied vaak zelf beantwoorden. Daarnaast werken we samen met een netwerk van specialisten die ons helpen wanneer nodig.

 

De administratie voeren en de boekhouding inrichten horen bij het runnen van uw onderneming. Maar, in welk pakket kunt u dit het beste doen? En hoe pakt u dit aan? Het is belangrijk dat een pakket aan al uw wensen voldoet én dat het met uw onderneming mee kan groeien. Door onze brede kennis en ervaring met diverse pakketten kunnen we u goed adviseren bij het kiezen van uw pakket. Uiteraard kunnen we ook helpen om de administratie volledig in te richten zodat u in één keer helemaal klaar bent.

We hebben met name ervaring met Exact Online (we zijn hierin gecertificeerd) en KING.

 

Wilt u kennismaken, bel, mail of app:

Jheronimus Accountantskantoor
N.Th.I. (Nico) Prevoo MSc RA
Van Broeckhovenlaan 4
5213 HX 's-Hertogenbosch

Telefoon: 06 53 96 07 46
E-mail: nico@jheronimusacc.nl

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding