sliderfoto

Into Privacy


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0655151007
Adres:
Fazant 6
Postcode:
5262 WD
Plaats:
Vught


Contactpersoon

Naam:
Rob Pietjouw
Emailadres:
rob@intoprivacy.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Into Privacy adviseert en ondersteunt bedrijven en instellingen op het gebied van Privacy vraagstukken. Aan de hand van Privacy Scans en Privacy Impact Assessments worden uw risico’s in kaart gebracht. We verzorgen trainingen en workshops om privacy bewustwording te creëren bij uw medewerkers en relaties en kunnen u helpen met het opstellen van een gedegen Privacybeleid en Privacy Management Systeem. Hierbij kunnen we optreden als uw Data Protection Officer (Functionaris Gegevensbescherming) richting uw relaties en de autoriteiten en bieden u ondersteuning in het geval van een datalek.

 

Wat kunnen wij voor u doen?


Into Privacy adviseert en ondersteunt bedrijven en instellingen op het gebied van Privacy vraagstukken. Het voeren van een robuust Privacybeleid is een must in de huidige digitale economie. Uw relaties mogen van u verwachten dat er uiterst zorgvuldig wordt omgegaan met hun persoonsgegevens, u moet als organisatie voldoen aan de aangepaste Privacywetgeving (meldplicht datalekken) en ernstige reputatieschade ligt op de loer op het moment dat er vertrouwelijke klantinformatie door toedoen van uw organisatie op straat komen te liggen. 

data-security-vs-dave

Wij kunnen aan de hand van Privacy Scans en Privacy Impact Assessments uw risico’s in kaart. We verzorgen trainingen en workshops om privacy bewustwording te creëren bij uw medewerkers en relaties en kunnen u helpen met het opstellen van een gedegen Privacybeleid en Privacy Management Systeem. Hierbij kunnen we optreden als uw Data Protection Officer (Functionaris Gegevensbescherming) richting uw relaties en de autoriteiten en bieden u ondersteuning in het geval van een datalek. Hiermee kunt u voldoen aan de Nederlandse (Wbp) en Europese wetgeving (AVG) zonder hiervoor extra personeel te moeten inzetten of op te leiden.

 

Het introduceren van een goed en vooruitstrevend Privacybeleid binnen uw organisatie versterkt het klantvertrouwen en biedt u concurrentievoordeel. Wij komen graag hierover een keer met u praten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen