Burgemeester Mikkers: Een liefdevol en gezond 2021!

Gepubliceerd op: donderdag 07 januari 2021 | 10:00

2021 is begonnen! De burgemeester hoopt dat we dit jaar weer de stappen naar boven weten te maken, zoals we dat andere jaren ook doen.

2020 was door corona een rotjaar. Nu hebben we van nature een moment om vooruit te kijken. Plannen te maken, met enthousiasme, verwachtingen en dromen. Ondanks dat corona er nog is.

Burgemeester Mikkers: “Hou de dromen die je hebt, vast. Waarom? Vooruit blijven kijken, hebben we nodig. Niet alleen voor jou als persoon, ook voor de hele samenleving. Ze brengen niet alleen je zelf vooruit, maar ook de hele gemeenschap. En daar gaat het om, want samen zijn wij ’s-Hertogenbosch”.

Wat de burgemeester de inwoners ook toewenst? Liefde. Dat klinkt misschien soft, maar dat is het niet. Het betekent namelijk dat mensen geïnteresseerd blijven in de ander. En dat hebben we nodig, want zo worden we een betere samenleving. Met aandacht voor elkaar.

Burgemeester Mikkers wenst iedereen dan ook een liefdevol en gezond 2021 toe!

Bekijk de video op YouTube.

Den Bosch Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Den Bosch Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Den Bosch een uniek platform om zich te profileren. Wij zijn actief in de gemeenten 's-Hertogenbosch, Heusden, Vught en Sint-Michielsgestel.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.