Eerste Hulp Bij Geldzaken voor ondernemers

Gepubliceerd op: woensdag 10 februari 2021 | 10:39

Veel ondernemers worden hard getroffen door de coronamaatregelen. Daarom heeft de gemeente
's-Hertogenbosch haar dienstverlening uitgebreid voor ondernemers die in ‘s-Hertogenbosch wonen. Zij kunnen met financiële vragen terecht bij ‘Eerste Hulp Bij Gelzaken voor ondernemers’. Bijvoorbeeld met vragen als Hoe moet ik financieel rondkomen nu mijn bedrijf stilligt? Zowel privé als zakelijk? Hoe moet het met mijn personeel nu mijn bedrijf gesloten is? Hoe krijg ik weer grip op mijn administratie, mijn privébudget en boekhouding? Hoe kan ik mijn schulden oplossen? 

Wat biedt EHBG voor ondernemers?
Ondernemers krijgen antwoord op hun financiële vragen. En advies over de steunmaatregelen waar ze mogelijk recht op hebben. Daarnaast bieden we begeleiding om de geldzaken weer op orde te krijgen. Is er sprake van schulden? Dan kunnen ondernemers een beroep doen op schulddienstverlening van de gemeente. Wethouder Huib van Olden benadrukt dat het belangrijk is om niet te lang te wachten: “Financiële zorgen stapelen zich soms snel op. Daarom is het belangrijk dat ondernemers zich bij ons melden als ze het niet meer overzien. Ze staan er dan niet langer alleen voor. We kijken samen wat nodig is om weer grip te krijgen op de geldzaken en werken aan een toekomstperspectief.”

Samenwerking
Ondernemers konden al bij ons terecht met financiële vragen. Met ‘Eerste Hulp Bij Geldzaken voor ondernemers’ hebben we nog meer kennis in huis. We werken samen met deskundigen van schulddienstverlening, Weener XL en Over Rood.

EHBG voor ondernemers
We houden spreekuur op afspraak bij Weener XL, ons werk- en ontwikkelbedrijf. Een afspraak maken
kan via (073) 615 51 55.

Den Bosch Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Den Bosch Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Den Bosch een uniek platform om zich te profileren. Wij zijn actief in de gemeenten 's-Hertogenbosch, Heusden, Vught en Sint-Michielsgestel.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.