Profile Dynamics Persoonlijke analyse

Gepubliceerd op: donderdag 01 april 2021 | 9:57

Profile Dynamics® typeert mensen in een zevental kleuren die elk staan voor herkenbare eigenschappen, denkwijzen en gedrag. Door het invullen van een online vragenlijst krijg je inzicht in je eigen drijfveren en ontdek je welk type organisatie en werkzaamheden goed bij je passen.

De Profile Dynamics® Persoonlijke analyse is een instrument om motivatie en voorkeursgedrag inzichtelijk te maken en omvat sterktes en valkuilen en voorkeuren op bijvoorbeeld het gebied van functie en taken, samenwerking, verandering, leiderschap en cultuur. Het geeft aan waar je goed in bent, en laat ook zien waar je van nature minder plezier in hebt. Het geeft werkgevers handvaten om medewerkers beter te kunnen begeleiden.

Je ontvangt een persoonlijk rapport met je drijfveren en do's & dont's. Kijk hier voor een omschrijving van de verschillende drijfveren.

Klik hier voor een voorbeeldanalyse

De Profile Dynamics® Persoonlijke Analyse maakt standaard onderdeel uit van de wervingsprocedure, maar kan ook los worden afgenomen om inzicht te krijgen in het persoonlijke profiel van medewerkers.

Profile Dynamics® Persoonlijke analyse:
€225 exclusief BTW inclusief mondelinge toelichting

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Den Bosch Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Den Bosch Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Den Bosch een uniek platform om zich te profileren. Wij zijn actief in de gemeenten 's-Hertogenbosch, Heusden, Vught en Sint-Michielsgestel.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.