Start aanmelding voor organisatie evenementen 2023

Gepubliceerd op: woensdag 07 september 2022 | 10:44

Organisatoren kunnen zich weer aanmelden voor de organisatie van een evenement. Dat kan tot 30 september en is bedoeld voor evenementen in 2023.

Wethouder Roy Geers: “Onze stad en ook de dorpen staan bekend om de vele aantrekkelijke en boeiende evenementen die er jaarlijks plaatsvinden. Van de cultuurstad van het Zuiden mag je dat ook verwachten. Ook voor volgend jaar nodigen we organisatoren uit zich aan te melden.”

Gezien het grote aantal evenementen in onze gemeente is een goede spreiding en variatie heel belangrijk. Daarom stellen we ieder jaar een evenementenkalender op. Ook geeft het organisatoren vroegtijdig duidelijkheid of een datum en locatie beschikbaar zijn.

Evenementenkalender
’s-Hertogenbosch is een populaire gemeente voor evenementen. Daardoor kan het zijn dat er meer aanmeldingen voor een datum of locatie zijn. In dat geval kijken we naar een aantal kwaliteitscriteria om te bepalen wie er aanspraak maakt op een plek op de evenementenkalender.

Plaatsing op de evenementenkalender is overigens geen garantie dat het evenement ook door kan gaan. Hiermee wordt alleen een locatie gereserveerd op datum en tijd. De vergunningsaanvraag moet dan nog doorlopen worden.

Aanmelden
Aanmelden voor de evenementenkalender van 2023 kan tot en met 30 september 2022 via de pagina evenementenvergunning of melding.

Den Bosch Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Den Bosch Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Den Bosch een uniek platform om zich te profileren. Wij zijn actief in de gemeenten 's-Hertogenbosch, Heusden, Vught en Sint-Michielsgestel.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.