Partners van Den Bosch Business Plaza

Boom Uitzendbureau B.V.

  • Pettelaarpark 84
  • 5216 PP
  • 's-Hertogenbosch

Over Boom Uitzendbureau B.V.

Wie zijn wij?
Daniëlle van den Boom is zéker geen nieuwkomer in de uitzendmarkt. Ze verdiende haar sporen reeds bij een grote uitzendorganisatie in de regio 's-Hertogenbosch. Daniëlle kent dus de bedrijven in de regio én wat zeker zo belangrijk is: Bedrijven kennen haar! U begrijpt het al: Boom Uitzendbureau gebruikt deze marktkennis en ervaring om alle kansen in de regionale markt optimaal te benutten."

Ervaring Daniëlle: "Door mijn jarenlange ervaring heb ik goed kunnen zien wat werkt. Daar heb ik nu profijt van. Weten wie ik voor me heb, is voor mij heel belangrijk. Of het nu gaat om een opdrachtgever of om een uitzendkracht. Als ik weet wat iemand of iets, beweegt en motiveert, kan ik daar nog beter op inspelen. Bij Boom Uitzendbureau gaan we graag net wat verder om die goede relatie in stand te houden."

Richtingen
Boom Uitzendbureau bemiddelt in vaste en tijdelijke banen voor secretarieel, financieel, commercieel en administratief personeel. 

NBBU-Cao
De verloning, uitbetaling en juridisch werkgeverschap worden voor Boom Uitzendbureau verzorgd door ons externe administratiekantoor HelloFlex People 300 BV (KvK 32136746). HelloFlex People is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Alle Boom Uitzendbureau uitzendmedewerkers werken dan ook conform de NBBU-CAO.  
SNA-keurmerk
HelloFlex People 300 BV heeft het betrouwbare SNA Keurmerk NEN 4400-1. Klik hier voor het certificaat. Uitzendbureau's met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, te weten:  

  • De identificatie van de onderneming
  • De aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting
  • Loonbetaling niet in strijd met de Wet minimumloon en minimum vakantiebijslag
  • Het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland
  • Het voorkomen van risico's op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk
  • Dit alles met inbegrip van het administreren en bewaren van vereiste documenten.

Werknemers
Op zoek naar een administratieve, commerciële, secretariële of financiële functie? Kijk dan eens bij ons vacatureoverzicht, of daar iets voor je bij staat.

Kracht
De kracht van Boom Uitzendbureau zit in het persoonlijk contact. Samen met jou kijken we waar jouw talenten liggen en wat je wensen zijn. Door onze jarenlange ervaring zijn we diepgeworteld in de Bossche regio en weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten? Kom dan eens langs bij ons op de vestiging voor een kennismakingsgesprek. 

Voor werkgevers
Op zoek naar een geschikte partner voor uw personeelsbeleid? Neem dan contact op met Boom Uitzendbureau BV. We zijn zéker geen nieuwkomer in de uitzendmarkt en hebben een dijk aan ervaring en een flinke dosis knowhow. Boom Uitzendbureau BV bemiddelt in vaste en tijdelijke banen voor secretarieel, financieel, commercieel en administratief personeel.

Beleid
Wat ons typeert, is het persoonlijk contact met u als opdrachtgevers. We weten wat een organisatie beweegt en wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Daarop baseren we onze selectie en ons beleid. Zodat we voor u geschikte kandidaten vinden, die aansluiten bij uw organisatie en visie.

Sterk
Goed luisteren is een vereiste, evenals door durven vragen en buiten de gebaande paden treden. Laat dat nu net zijn waar wij sterk in zijn! We hebben een goed geheugen, weten wat er speelt en leeft binnen uw branche en in de regio. Daardoor kunnen we nog beter inspelen op uw vragen en wensen. En vergeet ook niet onze flexibele manier van werken: We bewegen met u mee, zelfs tijdens de zwaarste stormen.

Boom Uitzendbureau is gevestigd in een modern bedrijven centrum in 's-Hertogenbosch. Daar waar het allemaal gebeurt!

Partners van Den Bosch Business Plaza

Den Bosch Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Den Bosch Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Den Bosch een uniek platform om zich te profileren. Wij zijn actief in de gemeenten 's-Hertogenbosch, Heusden, Vught en Sint-Michielsgestel.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.