Partners van Den Bosch Business Plaza

OAMKB Bedrijfscoaching & MKB Advies

  • Willemplein 2
  • 5211 AK
  • 's-Hertogenbosch

Over OAMKB Bedrijfscoaching & MKB Advies

Mijn naam is Martijn Weijtmans en ik ben bedrijfscoach bij oamkb Bedrijfscoaching Den Bosch | WHOA advies | Ondernemersadvies. Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar actief als ondernemer en betrokken geweest bij meerdere succesvolle bedrijven. Ik deel de passie van ondernemen en weet wat ondernemers bezig houdt.

We spreken dezelfde ‘taal’ waardoor ik ondernemers kan helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen. Nog tijdens mijn studie richtte ik mijn eerste bedrijf op. Door de verschillende functies die ik heb bekleed, van accountmanager tot commercieel directeur en het oprichten van meerdere succesvolle bedrijven, heb ik veel ervaringen opgedaan rondom het ondernemerschap. In de afgelopen jaren heb ik verschillende succesvolle bedrijven op mogen zetten en tevens verkocht. Van een webshop voor beveiligingsartikelen tot een bedrijf in de evenementenverhuur. Hierdoor heb ik van de verschillende aspecten van het ondernemerschap mogen proeven en veel kennis opgedaan.

Kennis die ik inzet om MKB ondernemers verder te helpen met de groei aan hun bedrijf. Uit ervaring weet ik dat de welbekende tunnelvisie kan ontstaan en dat hierdoor geplande doelen niet meer behaald worden. Op zo’n moment bied ik de helpende hand met het 7 stappenplan; een unieke en meetbare methode waarmee we samen aan zichtbaar resultaat werken. Gegarandeerd.

Ik help je graag om je doelen te bereiken!

Partners van Den Bosch Business Plaza

Den Bosch Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Den Bosch Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Den Bosch een uniek platform om zich te profileren. Wij zijn actief in de gemeenten 's-Hertogenbosch, Heusden, Vught en Sint-Michielsgestel.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.