Skip to main content

Blog: Member aan het Woord: FreSjo

‘’FreSjo is een bouw- en ontwerpbureau die door zijn persoonlijke en moderne werkwijze te allen tijde betrokken probeert te zijn bij de klant en tegen een juiste prijs/kwaliteit verhouding, op een verantwoorde manier passend maatwerk wil leveren’’.

FreSjo is opgericht in 2010 door de eigenaren Frenk van den Bogaard en Sjoerd Laheij en is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Er zijn in totaal vier bouwkundigen werkzaam bij FreSjo.

FreSjo is betrokken bij het gehele bouwproces, vanaf het idee tot aan de realisatie. Als bouw- en ontwerpbureau richt FreSjo zich voornamelijk op het ontwerpen van woningen en gebouwen, het regelen van omgevingsvergunningen, het verzorgen van aanbestedingen en het houden van controles tijdens de uitvoering op de bouw. Dit kan zowel een opdracht zijn voor een verbouwing als voor de nieuwbouw van een woning of gebouw. FreSjo voert haar diensten uit in de omgeving van ’s-Hertogenbosch voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt.

FreSjo werkt met de nieuwste 3D software, ArchiCad. Hierdoor is FreSjo in staat om al het ontwerp- en tekenwerk in 3D uit te werken. Een vooruitstrevend innovatief onderdeel van ArchiCad is BIMx.

BIMx maakt gebruik van een 3D BIM-model en 2D documentatie, waardoor de mogelijkheid wordt gecreëerd om een virtuele wandeling (in 3D) te maken door de woning of het gebouw.

Middels de BIMx applicatie op een tablet, smartphone of PC wordt de klant op de hoogte gehouden van het ontwerp- en tekenproces.